Die eerste keer met je vrienden op vakantie, dat zal je niet snel meer vergeten. Of het nou die zuipvakantie was in Spanje of die roadtrip door Europa. Bijna elke man heeft zo een vakantie wel eens meegemaakt. Wanneer je ouder wordt ga je sneller op vakantie met je vriendin. Maar waarom zou je stoppen met de vakanties met je vrienden? Ook wanneer je ouder wordt is op vakantie gaan een van de leukste dingen die je kunt doen met je vrienden. Hier lees je waarom.

Het begint met het maken van de plannen

Bij het maken van de plannen wordt je gelijk enthousiast. Ga je met de boot naar Engeland en pak je een voetbalwedstrijd mee in de Premier League op Anfield tussen Liverpool en Manchester United? Stap je het vliegtuig in en ga je met je vrienden stappen in Marbella? Of gaan jullie op de avontuurlijke tour en bezoeken jullie de piramides in Egypte en gaan jullie rijden op kamelen? De avonturen spoken al door je hoofd en eigenlijk kun je al niet meer wachten. Jammer genoeg zal het nog wel even duren. Tenzij jullie een last minute boeken…

Vriendschappen versterken

Gaan jullie de vakantie boeken? Binnen een korte tijd creëer je een hechte band, doordat je bijna alles samen doet. Jullie creëren je eigen inside jokes en een gedeelde humor, gaan samen lekker wat eten en zien allerlei leuke dingen. In de avond gaan jullie lekker op stap en maken jullie de gekste dingen mee. Deze ervaringen neem je voor altijd mee en dat is de reden dat je nu een vakantie moet boeken met je vrienden. Heb je voor de vakantie nog een outfit nodig? Bekijk dan de modetrends voor de zomer van 2022.

Party time

De kans dat je een feestje meepakt is op een vakantie met je vrienden toch wat groter dan tijdens een vakantie met je vriendin. Zo ontsnap je even lekker aan de dagelijkse sleur en kan je jezelf lekker ontladen. Wie wil dat nou niet? Met je vriendin ga je toch eerder naar de film of blijf je langer zitten dineren aan tafel. Ook zal je wat vroeger in je bed liggen. Met vrienden gaat dat wel anders. Een feestje meepakken moet toch eigenlijk ook wel op de planning staan tijdens je vakantie. Of het nou tijdens Las Fallas is in Valencia, je een beachparty meepakt in Miami of naar een club gaat in Griekenland. Tips nodig om er deze zomer nog gespierd bij te lopen vind je in onze andere blog.

Avonturen beleven

Zoals Barney Stinson zegt: Whatever you do in this life, it’s not legendary, unless your friends are there to see it. En zo is het maar net. Wanneer je op pad gaat met je vrienden, heb je altijd iemand waarmee je over die mooie tijd kan praten. Je kunt tegen iemand vertellen hoe leuk het was, maar praten over hoe het samen was is nog vele malen leuker. Daarnaast doe je ook eerder dingen en zie je plekken waar je zelf niet zo snel zou bedenken. Kortom, bijzijn is meemaken. Waar wacht je nu nog op? Stuur die datumprikker in de groepsapp en begin die vakantie te regelen!