Elke man wil er in de zomer goed bijlopen, maar kan dat nog wel in die net iets te strakke spijkerbroek uit 2015? Het volgen van trends en ontwikkelingen in de mode is niet voor iedere man weggelegd. Voor die mannen hebben wij 7 mode items en stijlen geselecteerd. Dit zijn echte must haves voor de zomer. Lees snel verder om erachter te komen wat jij deze zomer echt moet dragen. 

De bodywarmer is het modeartikel voor heren

Op nummer 1 staat de bodywarmer. Dit kledingstuk wordt hét item, waar jij deze zomer niet omheen kan. Het is namelijk makkelijk te combineren, warm genoeg voor de koudere zomerdagen en ziet er ook nog eens supertof uit. Juist nu, in de tijd dat we het liefst heel de dag in makkelijke kleding lopen is de bodywarmer een heel populair item. Niet voor niets staat dit kledingstuk op nummer 1 in onze lijst.

Kunstzinnig printje: dé modetrend van 2022

Het tweede kledingstuk dat echt niet mag ontbreken in jouw reiskoffer deze vakantie is een shirtje of blousje met een kunstzinnig printje. We leven in een tijd waarin we steeds meer kunst en cultuur aan het bewonderen zijn. Een heerlijk los blousje met een prachtige kunstzinnige print is daarom echt helemaal in deze zomer. Nog geen kunstzinnige print op een van je T-shirts? Haal dan de Rembrandt in je naar boven en ga zelf aan de slag!

Pasteltintje

Nummer 3 van de lijst is een hoodie of T-shirt met een pasteltintje. Lichte kleuren doen het altijd goed in de zomer, maar deze zomer mag het al helemaal niet ontbreken in je collectie. De zomer van 2022 wordt dé zomer van de lichte kleuren. Het valt namelijk overal op te combineren en past perfect bij de lichte dagen in de zomer.

Overhemden of oversized pakken

Traditionele kleding als overhemden en oversized pakken is ook een modetrend voor 2022. Weg met de skinny jeans en weg met de te strakke shirtjes. Oversized kleding is de nieuwe trend. Deze kledingstukken die heerlijk comfortabel en zacht aanvoelen zijn ideaal voor de zomer. Doordat ze wat ruimer zijn, zal het nooit vervelend zitten als het heel warm is en zal het nooit te koud zijn op koudere zomerdagen.

Trainingspakken en vrijetijdskleding

Op de vijfde plaats van dit lijstje staan de trainingspakken en de vrijetijdskleding. Deze trend kan je niet ontgaan zijn. Tegenwoordig loopt iedereen het liefst in een makkelijke outfit. Dat zal deze zomer zeker niet anders zijn. Wat is er nou fijner dan je bed uit te rollen en in een comfortabele outfit te springen waar je ook nog eens goed mee voor de dag komt? Door de zachte stof en het makkelijk kunnen combineren met sneakers is dit soort kleding altijd handig om te hebben.

Hemden zijn ook in 2022 niet weg te denken in het modebeeld

Nummer 7 in de lijst hebben we de hemden staan. Makkelijke shirtjes zonder mouwen zijn heerlijke kledingstukken voor in de warme zomerdagen. Door het weglaten van de mouwen zal je zelden last hebben van zweet onder de oksels. De wind kan zijn gang gaan en dat is ideaal in het klamme weer van de warme zomerdagen. Hemden niet zo mooi bij dunne armpjes? Bekijk dan het artikel over spiermassa opbouwen.

Gerecycled materiaal

Het achtste en tevens het laatste kledingstuk dat we behandelen is de Nike Air Max 2021 schoen. Deze schoen die valt onder de trashy trend en deze moet je dragen deze zomer. Duurzaamheid en recycling van oude materialen worden steeds belangrijker. Bedrijven als Nike produceren tegenwoordig schoenen gemaakt van gerecycled materiaal en dat levert prachtige resultaten op. Wil jij dus een steentje bijdragen aan de verbetering van het klimaat en er ook nog eens supermooi bijlopen deze zomer? Kijk dan naar kleding gemaakt van gerecyclede materialen.