Wij mannen zijn gek op nieuwe apparaten. Je kan het zo gek nog niet bedenken of we willen het hebben. Het liefst doen de apparaten taken in het huishouden die we liever niet doen. Welke slimme apparaten moet elke man in z’n huis moet hebben? Daar wordt in deze blog antwoord op gegeven. Lees snel verder om daar achter te komen. De top 10 slimme apparaten voor in huis zie je hieronder. 

1.Dweilrobot  

Het eerste apparaat wat elke man in zijn huis moet hebben is de dweilrobot. Mannen en dweilen kennen namelijk geen gelukkig huwelijk. De dweilrobot zorgt ervoor dat de vloer in huis weer glimt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de robot te vullen met schoonmaakmiddel en deze aan te zetten. Is dat niet even makkelijk?  

2.Robotstofzuiger  

Het tweede apparaat sluit aan op de dweilrobot. Dan hebben we het natuurlijk over de robotstofzuiger. Ook dit slimme apparaat hoef je alleen maar aan te zetten. Daarna is het puur genieten hoe de stofzuiger jouw huis schoon maakt in plaats van jijzelf. Elk stukje vloer in huis wordt schoongemaakt en geen één stukje stof zal de dans ontspringen. Ideaal dus!  

3.Bureau stofzuiger  

Nummer 3 is wederom een stofzuiger, maar niet zomaar een stofzuiger. Deze stofzuiger is namelijk perfect om de kruimels en het stof op je bureau op te zuigen. Niets is zo vervelend als etensresten op je toetsenbord of kruimeltjes onder je muis. Deze kleine stofzuiger zorgt ervoor dat jij ongestoord thuis kan werken en dat voor een prijs van zo’n 9 euro.    

4.Planten-checker

Altijd te druk met werk of gewoon te vergeetachtig om de planten water te geven? Dan raden wij jou de planten-checker aan. Dit apparaat is verbonden met je telefoon en geeft je een melding wanneer een plant water nodig heeft. Door deze reminders zul jij nooit meer vergeten de bloemen van je schoonmoeder water te geven en keert de vrede terug op aarde.   

5.De koelkast camera 

Al je vrienden komen vanavond langs, maar jij bent weer net in de supermarkt vergeten of je nog genoeg bier had. Geen probleem, dan kijk je toch even snel in de koelkast met de koelkast camera. Door de camera kan jij waar je ook bent kijken in jouw koelkast. Zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan.   

6.De Apple HomePod  

Op nummer 6 in het lijstje staat de Apple HomePod. Deze slimme speaker kan jouw stem herkennen en je zo bedienen. Dat is superhandig wanneer je bijvoorbeeld onder de douche van muziek wil veranderen of je vriendin wil pesten wanneer ze muziek luistert.   

7.Nachtlamp met lichtsensor  

Nog even snel plassen voor het slapen gaan, maar geen zin om overal tegenaan te stoten? Dan is nummer 7 op dit lijstje handig voor jou. Dit is namelijk een lamp die reageert op bewegingen. Wanneer jij dus uit bed stapt zal er automatisch een lampje branden waardoor het super makkelijk wordt om iets te pakken of naar de wc te lopen. Wanneer je vervolgens weer terug de kamer in komt, zal het lampje wederom aangaan. Zo is het dus onmogelijk om ergens tegen aan te lopen.   

8.Sleutelvinder  

Mannen zijn vaak echte sloddervossen. Daarom hebben we behoefte aan een apparaat die items als sleutels makkelijk te vinden maakt. Laat er nou een sleutelvinder ontworpen zijn. Dit kleine apparaatje is makkelijk te verbinden aan je sleutels en kan een ringtone af laten spelen wanneer jij dat wil. Sleutels kwijt? Geen probleem. Dan spelen we toch even een geluidje af, waardoor je kan horen waar die ligt. Super handig!  

9. Een slimme thermostaat  

Wie wil er nou niet automatisch geld besparen? Dat is wat de negende gadget uit dit lijstje simpelweg doet. We hebben het hier natuurlijk over de slimme thermostaat. Dit apparaat regelt automatisch de temperatuur in jouw huis. Hierdoor bespaar je veel stroom en zal het dus nooit te koud of te warm worden in huis. Dit item is hedendaags heel populair en wij snappen zeker waarom. Geeft de thermostaat ergens deze zomer een lage temperatuur aan? Lees dan welke vesten in de mode zijn. 

10.           Slimme rook en koolmonoxide alarm  

De laatste gadget is misschien wel het belangrijkste apparaatje die je moet aanschaffen na het lezen van deze blog. Dit is een rook en koolmonoxide alarm. Dit apparaat kan veel schade voorkomen bij een brand of lekkage van het gas. Ook wanneer je niet thuis bent, kan dit apparaat de precieze locatie van een lekkage aanwijzen. Dit apparaat is dus zeker een goede toevoeging aan jouw huis!