Wil jij werken in een sexclub Amsterdam? Dan is het in eerste instantie goed om helder te krijgen wat dit precies inhoudt en hoe het er aan toe gaat. Pas als je dat precies weet, zou je kunnen overwegen om er aan de slag te gaan.

Wat is een sexclub Amsterdam nou eigenlijk precies?

Als we het hebben over een sexclub in Amsterdam, dan doelen we op een uitgaansgelegenheid die speciaal is geprepareerd voor het uitvoeren van seksuele handelingen. Buiten Amsterdam vind je in zo goed als alle grote steden in Europa één of meerdere sexclubs. Overigens wordt de term sexclub nog wel eens op verschillende manieren geïnterpreteerd. In de meeste gevallen bedoelen we met deze term een bordeel. Ook wordt wel eens gedoeld op een gaysauna, een homobar, een nachtclub, een parenclub of een peepshow. De plek kan ook zomaar over een darkroom beschikken.

Maak altijd goede afspraken met de klant

Zeker als je een vrouw bent, kan het aantrekkelijk zijn om in een bordeel aan de slag te gaan. Overigens zie je in verreweg de meeste sexclubs vooral vrouwen aan het werk, al kent Amsterdam ook een plek waar mannen hun werk doen. Dan naar de werkzaamheden. In eerste instantie begeef jij je tussen de klanten die je vaak aan de bar ontmoet. Mocht de klant jou zien zitten en gebruik willen maken van jouw diensten, dan kunnen jullie je samen terugtrekken in een eigen kamer, een kamer die is ingericht voor het uitvoeren van seksuele handelingen.

In deze ruimte ga je eerst afspraken maken met de klant. Je spreekt eerst af wat jullie gaan doen om vervolgens heb je het over de prijs die bij deze diensten hoort. Vervolgens geef jij aan de beheerder van de sexclub Amsterdam door wat is afgesproken en hoe lang jullie samen zullen zijn. De beheerder kan dan eventueel een seintje geven als de tijd erop zit.

Extra tijd voor een meerprijs

Mocht de klant het goed naar de zin hebben en langer willen, dan heb je het opnieuw over de prijs die bij deze extra tijd hoort. Hetzelfde geldt als de klant eventueel extra handelingen verwacht. Vaak zal de klant het geld aan de beheerder van de sexclub Amsterdam betalen, die vervolgens jou weer zal betalen. Als je werkt in een sexclub, dan dient de club wel over een geldige vergunning van de gemeente te beschikken. Daar hoef jij dus zelf niet voor te zorgen. Lijkt het je wat om in een dergelijke club te werken, dan kun je dat doen als zzp’er. Je kunt echter ook gaan werken op basis van opting-in.

Het is nog goed om te weten dat als je in een sexclub in aan de slag wilt, je wel tenminste achttien jaar oud moet zijn. Er zijn zelfs clubs waar je tenminste 21 jaar oud dienst te zijn om er te mogen werken. Vrouwen voelen zich in een sexclub vaak veilig, aan de andere kant echter moet je wel weer extra moeite doen om op te vallen tussen alle andere vrouwen.