Het is weer tijd om je schoenenkast te updaten naar een voorjaars-proof kast. De warme winter enkelboots mag jij bijna weer een plekje naar achter schuiven in jouw kast. De zomerse heren loafers, sneakers en veterschoenen zijn namelijk weer eerste keus! Voor deze garderobe update is het handig om up-to-date te zijn van de upcoming herenschoenen zomer trends. Sacha helpt jou hierbij met een uitgebreide zomer collectie voor heren met de meest trendy heren schoenen!

Zomerse heren loafers

Een blijvend favoriet dit jaar zijn natuurlijk heren loafers! De loafer trend is in verschillende modellen terug te vinden in de collectie van 2023. Bestsellers maar ook nieuwe varianten loafers zie je weer opnieuw terug in de zomer collectie van Sacha. Nummer één favoriet onder de mannen zijn de loafers met sneaker zool, ook wel ‘sneaker loafers’ genoemd. Bij Sacha is dit model één van de favorieten en daarom is de sneaker loafer model terug te vinden in verschillende zomerse kleuren. Zeegroene-, lichtgrijze-, oranje- en beige loafers zijn kleuren en modellen die je dit voorjaar veel gaat zien. Een nieuw model loafers die aankomende seizoen vaker te zien zijn; de nonchalante en comfortabele mocassins. Dit model is verkrijgbaar in het suède in kleuren zoals beige, groen en zwart. Deze schoenen worden ook wel gezien als ‘boot schoenen’ en zijn dus perfect voor een look op een zomerse dag. Natuurlijk kun je jouw zwarte instappers ook gewoon blijven dragen gedurende het voorjaar! Maar er is niks mis met een extra maar heren instappers toch? A man can never have enough shoes.

Zomerse heren sneakers

Een goed paar heren sneakers zijn in ieder seizoen te dragen, maar natuurlijk zit er soms wel verschil in winter sneakers en zomer sneakers. Het is bijna tijd om weer als eerst naar jouw favoriete paar witte zomersneakers te grijpen. Zomerse sneakers zijn zeker niet saai en daarom heeft Sacha ervoor gezorgd dat er een brede variatie uitgesproken, trendy en stoere modellen aan de collectie zijn toegevoegd. Kleur staat dit seizoen centraal, zo vind je kleuren als groen en oranje terug als detail in verschillende witte sneakers. Een detail wat je vaker terug zal zien in deze zomerse heren schoenen, zijn sneakers met een gekartelde zool. Dit geeft de heren sneakers een stoere en sportieve look. Ook extra details maken jouw sneakers net iets anders. Sommige sneakers hebben een extra leuke toevoeging zoals een tweede paar veters in een andere kleur. Zo wissel jij jouw schoenen precies naar je eigen stemming! Ontdek meer van de zomer collectie herenschoenen bij Sacha en scoor alvast jouw favoriete zomerschoenen!