Ben je van plan om binnenkort een stedentrip te gaan maken en weet je nog niet waarnaar toe? Dan hebben wij enkele tips voor jouw. Kijk bijvoorbeeld op internet naar verschillende reisbureaus, die hebben altijd wel leuke bezienswaardigheden van je stad naar keuze.

Wij hebben gekeken op stedentrip-tips.nl en zien daar leuke video’s en bezienswaardigheden van bijvoorbeeld leuke stedentrip naar Berlijn. Je kan hier nog een stukje Berlijnse muur bewonderen maar ook veel andere monumenten over de 2e wereldoorlog Ook zie je op stedentrip-tips voetbalreizen en andere leuke ideeën voor een citytrip in zowel Nederland als buitenland. Het leuke van deze site is dat het geheel onafhankelijk is. Je kan hier ook zelf een reisverslag maken zodat andere citytrippers en hun voordeel mee kunnen doen.

Geslaagde stedentrips

Wil je dat je stedentrip een geslaagd avontuur wordt, plan dan goed wat je wil gaan doen want een stedentrip is vaak voor enkele dagen. Ga je je pas oriënteren als je op bestemming bent dan zal je minder bezoeken en minder zien van de stad dan je in beginsel voor ogen had..

Er zijn zeker leuke stedentrips in elke prijsklasse, denk hier binnen Nederland aan Maastricht of Amsterdam. Ondanks dat het onze hoofdstad is zijn veel mensen nooit in Amsterdam geweest. Doe bijvoorbeeld een bezoekje aan het Anne Frank huis of het Rijksmuseum. En hou je van winkelen, ga dan is de Albert Cuyp op. Wil je toch liever naar het buitenland dan is een stedentrip naar Londen een aanrader. Deze stad zo groot als de provincie Utrecht heeft voor ieder wat wils. Houd er wel rekening mee dat alles in het centrum duurder is, dus wil je lekker en goedkoper eten ga dan is op zoek net buiten het centrum. Dit kan zo 25% schelen. Wat ook een aanrader is Londen is zijn de Musicals. Als je hier van houd dan moet je echt naar één van de theaters gaan die Londen rijk is. Wandel je liever, ga dan is wandelen in Hyde park of een ander park want die hebben ze zat. Ook is alles heel makkelijk te bereiken met de metro. Ze hebben een goed werkend openbaarvervoer.

Een spannende stedentrips

Hou je van meer spanning en laat het budget het toe is een stedentrip naar LAS Vegas een echte aanrader. Alles daar draait om uitgaan, eten en gokken. Wij zelf zijn bijvoorbeeld geweest in Hotel Paris op de strip waar onder andere een restaurant zit van Gorden Ramsy. Zeker een aanrader. Niet goedkoop maar echt zeer goed te eten. Ook hebben ze daar de bekende pawnshop die dagelijks nog op de Nederlandse tv uitgezonden wordt. En ben je er toch dan moet je echt naar Freemontstreet. Hier is Vegas begonnen voordat de welbekende strip er was. Er heerst daar een veel andere en uitbundige sfeer dan de strip.

Nu heb je wat tips van ons gelezen en hopen dat je hiermee je voordeel kan doen. We wensen je een prettige reis en geniet ervan.