Ben je van plan om je vrienden in beweging te zetten en wil je de strijd met ze aangaan? Organiseer dan een sportief uitje voor jou en je vrienden. Zo test je wie de snelste, sterkste of misschien wel de slimste is van jouw groep. Om een geslaagd uitje te organiseren   Heb je nog geen inspiratie voor het sportuitje die je wilt organiseren? Lees dan snel verder om er achter te komen welke uitjes wij voor je hebben opgesomd.

Kleiduif schieten

Allemaal stammen we van de jagers en verzamelaars af. Maar kunnen we nog wel zo goed jagen? Je vrienden zitten vast al jaren op te scheppen over goed ze wel niet kunnen schieten. Test dan jullie schiet skills door op kleiduiven te gaan schieten. Dit doe je op een officiële schietbaan. Werpmachines schieten kleiduiven 80 meter verder in de lucht met een snelheid van ongeveer 110 kilometer per uur. Jullie krijgen de taak ze uit de lucht te schieten. Wie van je vrienden schiet de meest kleiduiven uit de lucht? De laatste moet het eerste rondje halen.

Airsoften of paintballen

Denk je: “Leuk, die kleiduiven uit de lucht schieten, maar ik schiet liever op elkaar, zodat ik meer dat echte schietgevoel heb.” Dan is paintballen of airsoften misschien meer wat voor jou. Elke man denkt dat die goed kan schieten, doordat ze vroeger Call of Duty hebben gespeeld. Hoe kan je dat nu beter testen dan doordat je op elkaar kunt schieten? Bij airsoft schiet je plastic balletjes op elkaar en met paintballen raak je elkaar met verfballen. Zorg dat je bij het airsoften verschillende kleuren shirts aan doet. Zo kan je de teams goed onderscheiden. Ook is het verstandig om een hoofddeksel te dragen, zodat je niet op je hoofd wordt geraakt. Hierbij is het leuk om een pet met logo te bedrukken.

Karten

Daag jij je vrienden liever uit voor een race? Op de kart baan race je met een snelheid tot wel 50 kilometer per uur over het circuit. Je gaat met een hoge snelheid door de uitdagende bochten combinaties. De adrenaline giert door je lichaam mij het tactisch en risicovol inhalen van je mederacers. Vlieg over het circuit en laat je vrienden zien dat jij de Max Verstappen van je vriendengroep bent. Laat een sportshirt bedrukken in meerdere kleuren met de naam van je vrienden, zodat je ze kunt herkennen tijdens het racen.

Een dag als marinier

Heb je altijd al willen weten hoe het is om marinier te zijn? Bij de test of je geschikt bent om marinier te zijn voer je als hecht team een missie uit. Je leert sporen te volgen en je leert hoe je overweg moet gaan met een kaart en kompas. Je kruipt een dag in de huid van een echte marinier. Naast dat dit leuk is als activiteit met je vrienden, kun je dit natuurlijk ook dat als personeelsuitje, bedrijfsuitje of teamuitje. Het is de ultieme test voor jouw groep!